Runderapport 3

Legg igjen en kommentar

31. august 2012 av ellisivreppen

To lagseire!

Det ble en god norsk 3. runde. Herrelaget vant 3-1 mot Uruguay og damelaget 3-1 mot Paraguay.

Ellen og Torills partier var så spennende at Paraguays kaptein sovnet og snorket under runden! De hadde begge full kontroll og vant sine partier overbevisende. Siljes parti var litt mer uklart, og da Erle lå under med kvalitet utnyttet Silje sjansen til å ta evigsjakk for å sikre lagseieren. Det så ikke så lovende ut for Erle, men da motstanderen bukket offiser noen trekk senere ble det trekkgjentakelse og poengdeling.

Herrene imponerte med 3-1 mot Uruguay. Andreas og Torstein vant sine partier relativt enkelt. De har med dette begge to full score så langt i OL. Torbjørn lå bonde under i et tårn- og springer- sluttspill, men hadde til gjengjeld en farlig fribonde. Det så en stund ut til at denne skulle promotere, men da motstanderen fikk stoppet den valgte Torbjørn den safeste fortsettelsen som endte med remis og dermed sikret lagseier. Noen minutter senere ble også Frode U sitt parti remis. Flott runde for de norske spillerne!

Runderapporten blir igjen forsinket da internettet her har kollapset. Arrangøren har kraftig undervurdert sjakkspilleres surfevaner. Nytt av året, som i teorien er veldig bra for kapteinene, er at lagoppstillingen må leveres på nett. I praksis veldig frustrerende når det ikke er noe nettilgang. Her har neste OL-arrangør noe å ta lærdom av.
Spillestedet ligger ca 1 km unna hotellet vårt. Arrangøren tilbyr busstransport, men de norske spillerne er som kjent spreke og spaserer. Selve stedet her er ikke veldig spennende. Vi bor på et typisk flyplasshotell ved et industriområde med Burger King og en Bowlinghall som de mest spennende naboene.

I morgen blir det tøff motstand for begge lagene. Herrelaget møter sterke Tsjekkia og damene Kroatia. Rundestart 14.00.

Kvinnelaget er klare til kamp!

Remis mellom Shirov og Kramnik i runde 3

Erle har fått en fin OL-debut så langt med 1,5 av 2

Torill spilte et flott parti i 3. runde

Reklamer

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s