Runderapport 7

Legg igjen en kommentar

4. september 2012 av ellisivreppen

Nok en seier for herrene og kollaps igjen for damene

Herrene slo til med en overbevisende seier mot Costa Rica. Frode U har virkelig fått fart på brikkene og feide motstanderen av brettet. Med to strake har det endelig løsnet for Frode og vi er optimistiske for fortsettelsen. Torsteins motstander ble nærmest massakrert i dag. Torstein var nådeløs og ofret den ene bonden etter den andre for å presse seg nærmere den hjelpeløse svarte kongen. Med remis for Frode E og Torbjørn ble det en fin 3-1-seier.

Damene møtte også Costa Rica denne runden. Ellen vant raskt på 1. bord, mens Sheila måtte kjempe lenger for seier på 2. bord. Erle og Torill kom begge tidlig i tidsnød noe som ble avgjørende for partiene. Med tap på 3. og 4. bord ble det nok en uavgjort mot et lavere ratet lag. Sheila er fortsatt lagets toppscorer med sterke 4,5/6.

Herrene ligger nå på 41. plass og er med dette beste nordiske lag. I morgen blir det nok en spennende kamp når Danmark står for tur. Danskene har så langt gjort det langt dårligere enn forventet og har gått på flere pinlige tap bl.a mot Costa Rica som Norge slo denne runden.

Damene ligger på 59. plass og møter i morgen Moldova.

8. runde starter som vanlig 14. 00.

Frode har fått fart på brikkene og har to strake seiere!

Radjabov (2788) skriver autografer til ivrige fans.

Herrelaget vant igjen!

Grischuk ble dagens russiske helt da han slo Eltaj Safarli og dermed sikret Russland matchseier mot Azerbajan. Russland er nå alene i tet med 13 lagpoeng. Kina og Ukraina følger med 12 poeng.

Kina og Armenia møttes i 7. runde. Wang Yue vant på 2. bord mot Sergej Movsesian mens de andre partiene endte remis. Kina vant dermed matchen 2,5-1,5.

Arrangøren har fått refs for dårlig toalettilbud til spillerne. Herretoalettene er plassert i brakker i en bakgård til spillelokalet, og da det kun er tre toaletter er det alltid lang kø. Her har Kramnik akkurat avlagt et toalettbesøk. Det første av hele tre på under 15 minutter.

Reklamer

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s