Runderapport 8

Legg igjen en kommentar

6. september 2012 av ellisivreppen

Nei og nei!

Det ble nok en dårlig runde da herrene tapte prestisjeoppgjøret mot Danmark og damene skuffet med tap mot Moldova.

Frode E hadde ingen problemer mot GM Schandorff på 1. bord og partiet endte remis. Torbjørn kom feil ut av åpningen og ble stående stadig dårligere og dårligere. Frode U hadde vinstsjanser mot GM Rasmussen på 3. bord. Men etterhvert som dronningene ble byttet av ble det ikke mer enn poengdeling. Torstein hadde muligens fordel i åpningen, men dansken fikk etterhvert overtaket. Med tap på 2. og 4. brett ble det altså 3-1 til danskene i denne prestisjefylte matchen.

Damene hadde nok et skuffende resultat da de tapte mot Moldova som de var litt høyere ratet enn på alle bord. Ellen og Sheila spilte remis, mens vi var sjanseløse på 1. og 4. brett.

Nettavisen skriver i dag at «dette kan bli tidenes dårligste OL-resultat på 62 år.» I dag er vi klare for å slå tilbake og bør ha gode muligheter for dette når herrene møter svakere rangerte Estland som ikke har noen spillere på over 2200 i rating. Damene møter også svakere rangerte Uruguay som kun har en spiller med over 2000 i rating.

Vi vinner kanskje ikke OL i år, men når det kommer til samhold stiller vi sterkt. Her koser flere av spillerne seg med filmkveld.

Prestisjeoppgjør mellom Norge og Danmark.

Denne 11 år-gamle jenta får vi nok høre mye om framover. Anastasia Nazarova spiller for Finland og har vært en av lagets største poengsankere så langt.

Russland og Ukraina i aksjon. Matchen endte 2-2.

Wang Hao vant for kort tid siden Biel og har all grunn til å smile.

Regjerende Europamestere, Tyskland, slo Ungarn i går og ligger nå på delt andre plass. Naiditsch slo Leko på 1. bord, mens de andre partiene endte remis.

Reklamer

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s