Stor aktivitet i jula

Legg igjen en kommentar

9. januar 2013 av Redaktør

Torbjørn Hansen (Foto: Tore Hansen)

Stor suksess for Torbjørn

Romjula er tradisjonelt en tid med stor aktivitet for landslaget. Det er ikke overraskende: Siden de aller fleste har jobb/studier ved siden av, blir det feriene som brukes til sjakk.

Her er en liten oppsummering av julas innsatser fra landslaget:

Jon Ludvig Hammer deltok på North American Open, som ble spilt i Las Vegas fra 26. til 30. desember. En stor turnering, med solide prispenger (vinneren tok nesten 10.000 USD). Hammer lå lenge godt an, men tapte de to siste og måtte nøye seg med 47 dollar. Se resultatlisten her.

Frode Urkedal og Aryan Tari deltok på Rilton Cup, som spilt i Stockholm fra 26. desember til 5. januar. Frode åpnet bra (remis mot to stk GM på 2630 og 2631), men falt litt av mot slutten og endte på greie 5,5 av 9. For Aryan ble det ikke full klaff denne gang. Se resultater her.

Torbjørn R. Hansen tok turen til Krakow Open (27.12-4.1), og det gikk helt strålende. Etter seier mot blant andre GM Stupak (2526) og GM Jakubiec (2518) endte Torbjørn på delt andreplass og med ratingprestasjon nesten 2600. Dermed tjente Torbjørn 19 poeng og kom opp i 2463, dessuten har han noen poeng til gode fra eliteserien, så det er ikke veldig langt til 2500 og GM-tittel (han har allerede de tre normene som kreves). Se Torbjørns resultater her.

Silje Bjerke og Torstein Bae dro til Gabicce Mare i Italia, der det var turnering fra 2. til 6. januar. Silje gjorde en solid turnering og tjente noen ratingpoeng, mens Torstein avga litt for mange remiser mot lavere ratede spillere. Se resultater her.

Vi tar også med at Leif Erlend Johannessen gikk til topps i Det åpne NM i hurtigsjakk (Fredrikstad, 5.-6. januar). Med sterke 9 av 10 var Leif hele 2 poeng foran nestemann. Sterke saker. Se resultatlisten her.

Reklamer

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s